Kas jõulud tulevad tõesti lumeta? Prognoos: ilm pöördub sulale

BNS

Lörts
Foto: 123rf

Ilmateenistuse prognoosi järgi pöörab ilm jõulude eel sulale, mis tähendab, et nii öösel kui päeval on valdavalt plusskraadid. 

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Sajab vihma, öö hakul ida pool ka lörtsi ja lund. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +5 kraadi. Päeval on pilves ilm. Ajuti sajab vihma, võib sekka tulla ka lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. 

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka tuleb ka lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub edelatuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. 

Reede öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab enamasti lörtsi, kohati ka vihma. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 3-9 m/s, õhtul pöördub saartel loodesse ja tugevneb 8-12, puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad