Lähipäevad pakuvad nii korralikku pakast kui ka väheseid plusskraade

Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne — FOTO: 123rf

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil tulemas nii korralikku pakast kui ka väheseid plusskraade. 

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja lund, hommikuks läheb sadu kõikjal üle lumeks, kohati tuiskab. Tuul pöördub põhjakaarde ja puhub 5-12, saartel ja läänerannikul loodetuul 9-15, puhanguti kuni 22 m/s. Õhutemperatuur langeb hommikuks vahemikku 0 kuni -5 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Sajab lund, kohati tuiskab. Puhub põhjakaare tuul 4-10, saartel ja läänerannikul loodetuul 9-15, puhanguti kuni 20 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4, saartel ja läänerannikul 0 kuni +2 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, kohati tuiskab. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, saartel 7-12, puhanguti 17 m/s, pärast keskööd nõrgeneb.

Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni -9, saartel ja läänerannikul 0 kuni -3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund, saartel ka lörtsi. Tuul pöördub loodest kagusse ja puhub 4-10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4, saartel 0 kuni +2 kraadi. 

Teisipäeva öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund. Tuul pöördub kagust itta ja kirdesse ning puhub 4-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s, hommikuks nõrgeneb.

Õhutemperatuur langeb hommikuks vahemikku -4 kuni -8, saartel ja läänerannikul -1 kuni -3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund. Puhub ida- ja kirdetuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -4 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad