Miinuskraadid tulevad tagasi? Nädalavahetusel läheb ilm taaskord külmemaks

BNS

Nädalavahetusel muutub ilm taas jahedamaks!
Nädalavahetusel muutub ilm taas jahedamaks! — FOTO: ENVATO.COM

Kui kolmapäeval võib kohati nautida kuni 17-kraadist õhusooja, siis edaspidi läheb ilm taas veidi jahedamaks ning päris lahti ei saa veel ka öistest miinuskraadidest, vahendab BNS.

Ilmateenistuse prognoosi järgi on neljapäeva öösel muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub idakaare tuul 3-9, pärast keskööd tugevneb põhjarannikul ida- ja kirdetuul kuni 12, puhanguti 17 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10, põhjarannikul kuni 13, puhanguti 18 m/s. Sooja on 9-14, tuulele avatud rannikul 3-8 kraadi,. 

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt idatuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt ida- ja kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8-13, tuulele avatud rannikul 3-7 kraadi. 

Laupäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +5 kraadi Päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub valdavalt idatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 6-10, tuulele avatud rannikul 3-5 kraadi.

Kommentaarid puuduvad