Lähipäevil naasevad öised miinuskraadid

Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne — FOTO: 123rf

Ilm läheb lähipäevil järk-järgult jahedamaks ning peagi võib öösiti taas ka väheseid miinuskraade kohata. 

Kolmapäeva öösel on Ida-Eestis selge või vähese pilvisusega sajuta ilm, Lääne-Eestis on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8 m/s.Sooja on 3-9 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Paljudes kohtades sajab vihma. Õhtul edela poolt alates sadu lakkab. Tuul pöördub edelasse 4-10, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 12-18, saartel ja läänerannikul 5-10 kraadi, pärastlõunal lääne poolt alates temperatuur langeb.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, pärast keskööd sajuvõimalus väheneb. Puhub edela- ja lõuna-, öö hakul ka läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 3-9, pärastlõunal saartel puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 7-11 kraadi. 

Reede öö hakul on selge, pärast keskööd muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma, sekka ka lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 3-9, läänerannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, sekka võib tulla lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 3-9, läänerannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad