Õõvastav! Tallinna vanalinnas leiti korterist kahe inimese surnukehad  

uudised.ee

Politseile laekunud teate peale kohale läinud korrakaitsjad leidsid teisipäeval Tallinna vanalinnas asuvas korteris on kaks surnukeha ja tulirelva.

Sündmuskohale reageerinud politseinikud leidsid korterist kahe teineteisele tuttava inimese elutud kehad ja tulirelva ning praeguse uurimisversiooni järgi ei ole juhtunuga seotud kolmandaid osapooli, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja kolmapäeval.

Politseile teatati teisipäeval kell 14, et Tallinna vanalinnas asuvast korterist leiti kahe inimese surnukehad. Kohale saabunud politseinikud leidsid korterist 23-aastase naise ja 52-aastase Soome kodanikust mehe laskevigastusega surnukehad. Korterist leiti ka tulirelv, mille päritolu on teada. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust, et viia sündmuskohal läbi erinevaid menetlustoiminguid.

"Politseinikud selgitasid välja, et hukkunute näol oli teineteisele tuttavate inimestega. Sündmuskohal töötas eile uurimismeeskond ning tänaseks on teada, et lasud tehti koha pealt leitud tulirelvast. Praeguse uurimisversiooni kohaselt ei ole juhtunuga seotud kolmandaid osapooli, mistõttu on arvatav kuriteo toimepanija on surnud ning kellelegi edasist ohtu ei ole,“ rääkis Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse juhi Hisko Vares.

Politseil puudus varasem teave hukkunud inimeste omavaheliste varasemate konfliktide kohta. "Kaks inimest kaotasid oma elu, mida paraku tagasi tuua ei ole võimalik. Küll aga proovime vastata nii paljudele küsimustele kui võimalik, et lähedased saaksid hingerahu,“ lisas politseinik.

Kommentaarid puuduvad