Mustamäel tapeti ühiselamus turvatöötaja, kahtlustatav peeti kinni

BNS

Politsei
Foto: Anni Õnneleid/Delfi

Kolmapäeva hilisõhtul kella 22.30 paiku lõi Tallinnas Akadeemia tee ühiselamus 49-aastane mees noaga turvatöötajat, kes suri saadud vigastustesse, politseinikud kasutasid kahtlustatava kinnipidamiseks elektrišokirelva.

Kolmapäeval öösel sai politsei teate, et Akadeemia tee ühiselamus vajab turvatöötaja abi ühe mehe majast välja saatmisega. Turvatöötaja ja kohapeale saabunud politseinikud suundusid korteri juurde, kus ukse avanud mees ründas turvatöötajat noaga. Vaatamata politseinike pingutustele tema elu päästa, suri 69-aastane mees sündmuskohal.

Agressiivne kahtlustatav ei allunud politseinike korraldustele ja tema kinnipidamiseks kasutati elektrišokirelva.

Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse grupijuht Elari Haugas rääkis, et tegemist oli ootamatu rünnakuga. "Sündmus on väga värske ja kuna kahtlustatav ei ole veel ütlusi andnud, on vara rääkida ka teo motiividest või täpsematest asjaoludest. Tegime sündmuskohal esmased toimingud ning jätkame tõendite kogumist," kirjeldas Haugas.

Põhja ringkonnaprokuratuuri vanemprokuröri Kelly Kruusimägi sõnul on kahtlustatavat varem karistatud raske isikuvastase kuriteo toimepanemise eest, mistõttu taotleb prokuratuur lähipäevil kohtult tema vahistamist. 

Kommentaarid puuduvad