Öine Tallinn meelitab kriminaale: noor naine jagab nõu, kuidas end paremini kaitsta

Arija armastab pidutsemist ja ööklubides tantsimas käimist. Paraku aga ei ole mitte kõik klubikülastajad alati meeldivad ja toredad inimesed ning nii tuleb aegajalt ette ka vastikuid vahejuhtumeid. Selleks, et tunda end turvalisemalt, jagab Arija nõu: „Hoia piparagaasi, ära ole kunagi üksi, tea, et pöidlaid saab silma suruda ja kolmnurka ribide vahele on väga efektiivne lüüa.” „Ja kui võõras tüdruk tuleb sinu juurde ja ütleb sulle: „Omg, tsau, ma pole sind nii ammu näinud,“ samal ajal kui keegi tal sabas tuiab, siis ta ei ole võõras. Te oletegi kümme aastat samas koolis käinud, sa tead, kus ta elab, ja te lähete koos […]

Arija armastab pidutsemist ja ööklubides tantsimas käimist. Paraku aga ei ole mitte kõik klubikülastajad alati meeldivad ja toredad inimesed ning nii tuleb aegajalt ette ka vastikuid vahejuhtumeid. Selleks, et tunda end turvalisemalt, jagab Arija nõu: „Hoia piparagaasi, ära ole kunagi üksi, tea, et pöidlaid saab silma suruda ja kolmnurka ribide vahele on väga efektiivne lüüa."

„Ja kui võõras tüdruk tuleb sinu juurde ja ütleb sulle: „Omg, tsau, ma pole sind nii ammu näinud,“ samal ajal kui keegi tal sabas tuiab, siis ta ei ole võõras. Te oletegi kümme aastat samas koolis käinud, sa tead, kus ta elab, ja te lähete koos minema. Punkt.“ lisab ta lõpetuseks.

Loe pikemalt Kroonikast!