Urmas Sõõrumaa paljastas põhjuse, miks ta taksoärisse sisenes: mul on alati olnud unistus…

Urmas Sõõrumaa
Foto: Star FM

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas ettevõtja Urmas Sõõrumaa, kes tõi turule uue taksofimra nimega Forus. Miks on see taksofirma parem kui teised ja milline on tema enda rahaline seis?

Eile võitsid kaks õnnelikku lotomängijat ligi 400 000 eurot. Saatejuhid uurisid, kas selline võidusumma mõjutaks ka ettevõtja elu ja mida ta selle rahaga teeks. Sõõrumaa kinnitusel on isegi temal laenud kukil, mille ta sellise võidusumma puhul ära maksaks, ja ta innustab alati neid, kes oma unistustes kahtlevad, neid siiski täide viima. "Kui me lõpuks oma laenud ära maksame, oleme ikka võrdsel pulgal," sõnab ta ja lisab, et reeglina ta lotot ei mängi.

Ka Sõõrumaal endal on taksojuhipaberid olemas ja talle meeldib õhtuti isegi Foruse rakenduse kaudu taksot sõita. Miks aga otsustas ta üldse taksoärisse siseneda? "Mul on alati konkreetne unistus olnud - kõik ahvatlevamad muutused käivad taksonduse ümber. Taksojuht on mõnes mõttes ühiskonna lakmuspaber," selgitab ta.

Sõõrumaa tahab luua võimalikult turvalise taksoteenuse, millega julgetakse tellida takso ka oma lapsele mõnda trenni või kooli järgi.

Kuula täispikka intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad