Kallaletungi ohvriks langenud noor ema: inimesed nägid kõike pealt, kuid ei teinud midagi

Sel nädalal juhtus koletu vahejuhtum, kui ebakaines olekus naisterahvas ründas avalikus kohas pereema ja last. Kuigi politsei proovib ründajat leida, ei suuda pereema tänaseni mõista, miks ükski inimene tänavalt ei sekkunud ega appi tulnud.

Kallaletung leidis aset kolmapäeval, mil naine koos oma kolmeaastase lapsega rongiga sõitma läks.

"Olles perroonil mõni minut seisnud, nägime kaugelt tulemas väga ebaadekvaatses seisus olevat naist," meenutas pereema.

Ema sõnul sai ta kohe aru, et võõras naine on mingite ainete või alkoholi mõju all ning astus teadlikult sammu eemale. 

Järgmisel hetkel läks võõras naine ema ja tütre juurde ning hakkas vene keeles rääkima. Pereema sõnul ta vene keelt ei mõista ning ütles viisakalt võõrale, et ei saa temast aru.

Selle peale ründas võõras naine pereema. "Ta lükkas mu jõuga rongi teele. Jäin püsti ja rongi veel õnneks ei tulnud," meenutas naine.

"Ta hakkas karjuma ja vehkis mu 3-aastase lapse ees. Ma pole elu sees kuulnud ennem, et mu laps sellist häält teha suudab. Suutsin ennast upitada perrooni ääreni ja haarasin lapse sülle, et joosta vastas perroonil," rääkis pereema. "Psühhopaat tuli rööbaste peale meile järgi, ma suutsin last hoida oma haardes, käte vahel. Samal ajal kui ise peksa sain!"

Naise sõnul õnnestus tal mõne hetke pärast vastas perroonile pääseda, kus seisis palju inimesi ning kuhu ka võõras järgnes.

"Vastassuunast tuli rong ja psühhopaat astus rongile. Meie jäime oma rongi ootama ja nutsime nii nagu jaksasime," kirjeldas naine šokki.

Pereema jaoks on mõistmatu, et ükski inimene ei tulnud appi. "Seal olid inimesed, kes nägid kõike pealt ja ei teinud midagi," ütles ta.

Naine saab aru, et konfliktile vaheletulemine võib olla ka sekkujale endale ohtlik, kuid kuidagi saaks ju alati aidata. "Ükski vastas perroonil seisev isik ei teinud teist nägugi, ei öelnud midagi, veel vähem helistati numbrile 112," tõdes muserdatud pereema.

"Miks meie ümber elavad inimesed ei oska näha abivajajat ja appi minna? Aitamise asemele keeratakse pigem selg ja tehakse nägu, et ei näe ja ei kuule," leidis naine. 

Kuigi tänaseks otsib ründajat juba politsei on naise sõnul nii temal kui ka ta pisitütrel tükiks ajaks ühistranspordiga liiklemise "isu täis".

"Meie ilus päev lõppes katkise lapsega, kes kardab nüüd kõiki täiskasvanuid inimesi," tõdes ema.

Näita 4 kommentaari

kahjuks nii see on, keegi enne ei usu sellist käitumist kui kotd endale juhtub.

Vasta

Ühiskond on katki üksikisikute tasemel. Just nii inimesed tavaliselt käituvadki. Selles kõiges on aga süüdi ka märkamatuks jääv psühhotroopsete ainete kogused, mida inimesed iga päev sageli endile sisse kühveldavad. Just, julgen kindlalt väita, et erinevalt sorti valehäbi võimendavad kõik erinevad psühhotroopsed substansid mida inimesed endile sisse kühveldavad. Olgu see kohvi, coca-cola, energia joogid, alkohol, tubakasaadused või mis iganes meeli ja vaimu loomulikkusest välja tõukav vahend, siis ebaloomulikuks need inimesi teevad. Jätnud ise maha iga viimase kui ühe taolise aine tarbimise möödunud aasta augusti kuust, võin kindlalt väita, et niisugust mõju nad teevad, lisaks tuhmistub kogu elurööm ja armastus tunnetemehhanism, et inimesed ebaloomuliku enesetunde ja valehäbiga end sel moel täidavad. Igaüks võib selles veenduda, kui antud nähtustest loobudes juba 4-5 kuu möödumisel enesel suurt positiivset muutust tundma hakkab.

Vasta

Tegu oli fashistlikult meelestatusd välismaalasega,kellesarnaseid toodab vene riiklik FASHISTLIK televisioon,eesotsas, Solovjov,Skabeejeva,tema ahar ja Kisseljov ning isehakanud venelane,keegi Stepanjan,või kes see fashist iganes oli?

Vasta

See tõesti erakordne ja inetu juhtum! Ei saa jätta leidmata see kole inimene,loodan et kui inimesed kõrval olid zombeeritud,siis mingid kaamerad jaamas ikka olemas !

Vasta