Jõhker! Noore naise otse rongirööbastele tõuganud naine lõi veel ühte naist

BNS

Naine
Foto: Ekspress Meedia/Politsei

Politsei tegi kindlaks, et kolmapäeval Tallinnas Rahumäe rongipeatuses naise perroonilt alla tõuganud ründaja lõi pärast seda rongis vanemat reisijat.

Põhja prefektuuri Lääne-Harju jaoskonna juhtivuurija Pille Vilu sõnul on politseile lisaks kolmapäeval toimunule teada lisaks ühele rünnakule ka teine, mis leidis aset rongis. "Ründaja on keskealine, tumeda peaga ja venekeelt kõnelev naine. Ta lähenes Rahumäe rongipeatuses naise poole, kes ootas oma kolmeaastase lapsega rongi ning tõukas naise perroonilt alla. Tegemist on õnneliku õnnetusega, kuna samal ajal ei saabunud peatusesse rongi," ütles Vilu.

Perroonilt alla tõugatud naine võttis oma lapse ja tahtis ründajast eemale kõndida, kuid ründaja järgnes talle ja lõi naist näkku. "Pärast esimest rünnakut suundus seni tuvastamata naine kell 16.25 väljuvale rongile, mis suundus Balti jaama poole. Rongis lõi ta veel ühte vanemaealist naist," rääkis juhtivuurija.

Politsei on kindlaks teinud, et ründaja liikus Balti jaama turu suunas, kuid tema isik on endiselt tuvastamata. Kui keegi tunneb naise ära, palub politsei sellest teavitada numbril: 612 5865 või meili teel [email protected]. Samuti palub politsei ühendust võtta nendel inimestel, kes nägid mõlemat juhtumit pealt. Politsei on mõlema sündmuse kohta alustanud kriminaalmenetlust.

Naine
Foto: Ekspress Meedia/Politsei

Näita 2 kommentaari

Kui selline kätte saadaks,tuleks ta kahuri mürsu seljas moskva suunas minema tulistada

Vasta

Väga õige mõte,mis seliseid diin riigis pidada.

Vasta