Tallinnas kadunuks jäänud 29-aastane Harri leiti elusana üles

Harri
Foto: SA Kadunud

Teisipäeva õhtul teatas politsei, et otsitakse 29-aastast Harrit, kes lahkus laupäeval Tallinnas Võistluse tänaval asuvast kodust ja polnud sinna naasnud. Nüüd antakse teada, et Harri leiti 1. juuni pärastlõunal kella kahe paiku Marimetsa rabast.

Kolmapäeval teatas politsei, et Harri on leitud. „Lisaks politseiametnikele ning politseikoertele võtsid Lääne-Nigula vallas kadunud mehe otsingutest osa vabatahtlikud ning kaitseliitlased. Oleme väga tänulikud kõigile, kes otsingutel osalesid ning Harri leidmisele kaasa aitasid. Täna kella kahe paiku päeval mees politseikoera poolt ka Marimetsa rabast leiti. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel," rääkis Haapsalu politseijaoskonna patrullpolitseinik Erik Taratuhin. 

Laupäeva, 28.05.2022 pealelõunal jäi Tallinnas Bussijaama piirkonnas teadmata kadunuks 29-aastane Harri.

Harrit nähti viimati 28. mail kella 14.00 paiku tema kodu juures Võistluse tänaval. Harri lähedased ja töökaaslased hakkasid muretsema, kui igapäevaselt korralik ja alati korrektne noor mees ei ilmunud esmaspäeva hommikul tööle ja ei teatanud tööandjale oma eemalolekust, mida ta tavapäraselt kindlasti oleks teinud.

Harril võis kodust lahkudes olla seljas tumeroheline või sinine põlvedeni mantel, jalas tumedad püksid, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja. Mees on 192 sentimeetrit pikk ning kõhna kehaehitusega, ta võib kanda prille.

Politsei kontrollis ka erinevaid võimalikke viibimiskohti, kuid meest ei suudetud esimese hooga leida.

Harri töötas aastatel 2015-2018 tagasi ka TV3 majas raadiosakonna müügimehena. "Kuulsin tema kadumisest täna hommikul meie kohvinurgas ja olin täiesti šokis," ütles TV3 turundus - ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann, kelle sõnul on Harri äärmiselt töökas ja kohusetundlik kolleeg.

Kommentaarid puuduvad