Sobilik või kohatu? EKRE jagas lastekaitsepäeval väikestele lastele poliitnänni

Ekre
Foto: Margus Pahv/Delfi

Kolmapäevane lastekaitsepäeva üritus «Julge olla sina!» pakkus Tartus lastele palju uudistamist ja tegevust - nagu ikka, olid väikesed käed täis suhkruvatti, kartulispiraale ja seekord ka Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) poliitnänni, kirjutab Tartu Postimees.

EKRE telk seati sisse Kvartali ees, laste üritust ja EKRE avalikku koosolekut jäi lahutama vaid jalakäijate ülekäik. Kohal olid Hunt Kriimsilmaks kehastunud Tartu linnavolikogu EKRE fraktsiooni juht Silver Kuusik ja Pipi Pikksukk, kes mõlemad jagasid möödujatele poliitmeeneid.

Lastekaitsepäeva üritusi korraldanud Tartu noorsootöökeskuse arendusjuht Helene Toomeoks oli sellise olukorra peale kuri. «Oleme väga pahased ja üritame uurida, kuidas selline asi üldse toimuda sai,» ütles Toomeoks. Ta lisas, et lastekaitsepäev on apoliitiline sündmus, kuhu ei ole erakondade reklaam oodatud.

Tartu kultuuriosakonna juhataja Marleen Viidul nimetas EKRE tehtavat reklaami häbematuks olukorra ärakasutamiseks. «See ei ole vastuvõetav, et üks erakond niimoodi lasteüritusel reklaami teeb,» toonitas Viidul.

Näita 3 kommentaari

Sellist asja teevad kõik erakonnad, see ei ole tõsiseltvõetav uudis.
Keskerakond jagab mustamäel õhupalle lastele, Sotsid ja Reformierakond jagavad tihtipeale Solarise eest samamoodi pastakaid ja nänni. Kui keelate nänni jagamise siis tehke seda kõigile.

Vasta

Hullem on see et nn eest ajakirjandus on aastaid olnud politsei eest ja kohtu eest äkki kirjutate pigem kuidas tänane valitsus eesti inimesed nööriotsa lõpuks ajavad on imeliste maksudega ja hinnatõusuga v kuidas karoona kohustused olid tühipaljas diktatuur mis ka tõestuse kohtus nüüd sai

Vasta

Aga reform jagab jällegi lastele nälga ja külma ja vaesust eks see ju eliidi arust parim poliitiline lasteaed täidab ainult oma taskuid ja kummardab puutini ja brüsseli jumalaid

Vasta