TÄNAVAKÜSITLUS KÜTAB KIRGI | Inimesed uuest võimuliidust: sotsid ja Isamaa meeldivad, aga Reformierakond…

Joonatan Pärn

Tänavaküsitlus
Foto: kaader videost

Möödunud reedel otsustasid Reformierakond, Isamaa ja Sotsiaaldemokraatlik erakond, et moodustavad koos uue võimuliidu. Mida arvavad värskest valitsuskoalitsioonist inimesed? Kas see on Eestile hetkel parim valik?

"No keegi peab olema. Ja kui nad otsustasid, et nii on, tore. Sobib esialgu, eks pärast paistab, mis saab," sõnab Tammsaare pargis jalutav proua. 

Tallinna kesklinnas jalutav vanem härrasmees ütleb seevastu: "Midagi head ei arva (uuest valitsusest)." Küsimusele, kas selline võimuliit on hetkel Eestile parim valik, vastab ta: "Antud situatsioonis on (parim valik). Paremat lihtsalt ei olnud!" 

Pargipingil istuv noormees teab, et Keskerakonna ja Reformierakonna valitsus on lagunenud ning uue koalitsiooni moodustamine on juba kokkulepitud. Tema hinnangul võiks kiiremas korras reguleerida elektrihindu: "Elektrihinnad võiks madalamaks teha, sest isegi Norras on odavam elekter kui meil Eestis!" 

Bussi ootav proua selgitab: "Sotsid ja Isamaa meeldivad. Kahjuks Reformierakond ei meeldi! See on minu isiklik arvamus." Ta lisab: "Kindlasti võiks ka muu valik olla, uued väljakutsed ja võimalused." 

Inimeste muljeid värske võimuliidu kohta vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid puuduvad