Ida prefekt: olukord Ida-Virumaal püsib rahulik, kuid õhtu on alles ees!

BNS

Narva tank
Foto: Andres Putting / Ekspress Meedia

Ida prefekti Tarvo Kruubi sõnul püsib olukord Narva ja selle lähiümbruse punaponumentide juures rahulik, samas püsib politsei valvel, sest õhtu on alles ees, vahendab BNS.

"Saame rääkida vaid ühest juhtumist, kus politsei tuvastas tankimonumendi juures isiku, kes plaanis lennutada õhku drooni," ütles Kruubi BNS-ile, lisades, et isikule loeti sõnad peale ja korda ta ei rikkunud. 

Samas on politsei Kruubi sõnul valvel, sest õhtu on alles ees ning tuleb valmis olla igasugusteks reaktsioonideks. "Praegu on tööpäev, inimesed on tööl ja tegemisi on palju. Kui aga tööpäev lõpeb, siis tekib vaba aeg, ilm on ilus, inimesed tulevad välja ja ka alkohol on poest kättesaadav," loetles Kruubi ohtusid, milleks politsei peab valmis olema. 

Mis puutub kohtadesse, kus monumente on teisaldatud, siis politsei piirab seal liikumist täpselt nii kaua, kuniks on monumendid minema viidud ja platsid korrastatud. "Mingeid risuhunnikuid maha ei jäeta. Kui need tööd on tehtud, siis politsei lahkub ning kindlasti ei tee me takistusi, kui keegi soovib rahumeelselt ja korda rikkumata näiteks monumendi endisele asukohale lilli panna," ütles Kruubi.

Prefekt palus veelkord inimestel mõistlikult käituda ja järgida politsei korraldusi. 

Kommentaarid puuduvad