“Viimane elektriarve oli üle 2000 euro” | Eile avaldati Toompeal meelt kõrgete energiahindade vastu

Seitsmesed uudised

Eile toimus Toompea lossi ees Keskerakonna korraldatud meeleavaldus, kus avaldati meelt kõrgete energiahindade vastu. "Seitsmesed uudised" käisid uurimas, millised on inimeste emotsioonid seoses hetkeolukorraga energiaturul!

Reporter Allan Muuk raporteerib: "Kell on mõne minuti pärast saamas kaks päeval ja nagu lubatud, kutsus Keskerakond siia Toompea lossi ette kokku meeleavalduse. Põhjus selleks on ju suurepärane, sest täna algavad ka Riigikogu sügisistungid. Tehakse veel viimaseid ettevalmistusi, keskerakondlaste liidrid jagavad inimestele kätte loosungeid, mida tuleb lehvitada ja minu selja taga on väga sümboolne asi."

"Sinna kaugemale on tehtud selline improviseeritud poodium. Seal on puuriit ja kaks õnnelikku võivad võita endale osa sellest puuriidast. Selline asi on "kommiks" ka välja pandud veel tänasel meeleavaldusel," lisab Muuk.

Puude loosimise eest vastutas Riigikogu liige Kaido Höövelson. "Vähemalt midagi reaalset on inimestele välja jagada. Siin tuuakse küll paralleele kartulite (jagamisega), kuid minu jaoks on praegusel ajal inimestele midagi materiaalset välja jagada olulisem kui tühjad lubadused, mida välja jagatakse," selgitab Höövelson.

Mida arvavad inimesed hetkeolukorrast energiaturul ning kuidas püütakse energiakriisist välja tulla, vaata täpsemalt juba videost!

Kommentaarid puuduvad