TÄNAVAKÜSITLUS | Kui rahul oleksid inimesed õpetaja palgaga?

Õpetajate palk on viimaste päevade üks tulisemaid teemasid ja pedagoogid käisid Toompeal lausa selle vastu meelt avaldamas. "Seitsmesed" viisid läbi tänavaküsitluse, et uurida, mida arvaksid inimesed sellest, kui nende enda kuupalk oleks sama, mis on õpetajatel.

Vaata vastuseid videost!

Näita 9 kommentaari

1400 saaks siiski elatud. Vaadaku mismoodi peavad hakkama saama klienditeenindajad,koristajad jne. Inimesteta kellele toetub firmade,koolide väljanägemine ja kelleta poed hakkama ei saaaks. Naeruväärne miininum palk ja väga pikad ja rasked tööpäevad

Vasta

Ei vingu ega virise saan 200 eurot pean hakkama saama .

Vasta

Õige!

Vasta

Ei kujuta ette. Aga üldiselt palgmumber eestlaste väga nigel

Vasta

Mina oma väikse palgaga pean hakkama saama .

Vasta

Mina oma väikse palgaga pean hakkama saama .

Vasta

Elu oleks nagu lill.

Vasta

Võtame ikka kvalifikatsiooni järgi. Kas klienditeenindajal on vaja 2 kõrgemat haridust? Kas teie oleksite nõus 5 aastat tasuta õppima, et saada 1400 eurot palka edaspidi.

Vasta

Nende protest seisnes selles,et elu on liiga kalliks läinud ega ela enam selle palgaga ära. Pidevalt stressis pidavat olema jne. Mis siis teised inimesed veel tundma peaks? Ja kui poleks klienditeenindajaid,koristajaid jne. Peaksid õpetajad ise ka selle töö ära tegema. Oskus näha endast kaugemale on suur asi. Aga üle aasta üks protest. Isegi lasteaias õpetatakse lapsi juba eelnevalt ära õppima asju,mida reaalselt võiks teha üks algklassi õpetaja koolis. Ma tean mis õpetaja töö on,aga iga sellel alal olev inimene ei sobi ka õpetajaks. Lisaks on neil väga pikk tasustatud suvepuhkus,mis enamikel puudub.

Vasta