18-aastase Simoni surnukeha leiti Noblessneri sadamast

Küünal
Foto: 123rf

Reedel Tallinnas kadunuks jäänud 18-aastane Simon leiti esmaspäeva pärastlõunal Neblessneri sadamast mereveest surnuna.

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Karl Kalda sõnul jätkusid esmaspäeval kella 9 ajal kadunud Simoni otsingutega päästeameti Põhja-Eesti pommigrupi sonari ja allveeroboti abil veest Noblessneri sadama piirkonnas.

"Kella 12.30 ajal märgati roboti abil vees inimest meenutavat kuju. Kella 14.30 ajal tõid tuukrid veest välja surnukeha, kelleks osutus paraku kadunud Simon. Avaldame lähedastele kaastunnet. Kuigi noor inimene kaotas oma elu, saime vähemalt otsingutega anda lähedastele teadmise sellest, mis Simoniga juhtus," ütles Kalda.

Ta lisas, et hea meel oli näha, kui paljud inimesed soovisid otsingutel kaasa aidata. "Vabatahtlikud olid otsingute algfaasis meile suureks abiks. Täname ka sadama personali, kes olid igati koostöövalmis. Samuti toetasid otsijaid sadama piirkonnas töötavad inimesed," lausus Kalda.

Laupäeva pärastlõunal sai politsei abipalve tuvastada 18-aastase Simoni asukoht, kes teadaolevalt läks reedel sõpradega pidutsema ja pole seniajani koju tagasi tulnud. Politsei asus kohe noormeest otsima ning selgus, et öösel kella 2.30 ajal, mil noormehe telefon oli veel sisse lülitatud, näitas see tema asukohaks Noblessneri pargi piirkonda, mis jääb tema kodule võrdlemisi lähedale.

Kommentaarid puuduvad