Saku Suurhall alustab uut aastat teise nimega

Saku Suurhall
Foto: Eero Vabamägi/Delfi

Juba üle kahekümne aasta Eesti pealinna tähtsamaid suurüritusi võõrustanud suurhall hakkab uuest aastast kandma nime Unibet Arena, senine nimisponsor Saku Õlletehas jätkab ametliku joogipartnerina.

„Koos Unibetiga tehtavad investeeringud pakuvad korraldajatele senisest rohkemate võimalustega saali ja külastajatele uudset keskkonda oma lemmikartistide või spordivõistluste jälgimiseks,” selgitas halli tegevjuht Siim Ammon ja avaldas veendumust, et Unibet Arena uuenev kontseptsioon loob veel paremad võimalused konkureerida rahvusvahelisel turul teiste areenide ning suurüritustega.

„Unibet tahab, et Tallinnas toimuks senisest veel rohkem ägedaid sündmusi. Tuleme pika plaaniga ja investeerime Unibet Arena projekti hea mitu miljonit eurot,” kinnitas Unibeti Eesti juht Ergo Maruste, kelle sõnul sobib algav koostöö hästi Unibeti üldise kogukonnakeskse nii-öelda mängijatelt mängijatele mõtteviisiga.

„Usutavasti on viimasest 21 aastast pea igal eestlasel hinges mõni soe mälestus, mis seostub just Saku Suurhalliga. Nendesse aastatesse mahub palju – alustades seni ainsast Eestis peetud Eurovisiooni lauluvõistlusest korvpalli rahvuskoondise kodumängude ning maailmatasemel kontsertartistide esinemisteni,“ lausus Saku Õlletehase juhatuse liige Jaan Härms ning kinnitas, et senine hea koostöö jätkub ametliku joogipartneri rollis. "Meie jaoks on oluline, et Saku joogid oleksid mistahes  tähtsa sündmuse meeldejäävate hetkede juures, “ lisas Jaan Härms.

Viimase suurüritusena toimub Saku Suurhallis Eesti ettevõtete populaarse jõulupeona tuntud Jõulugala 2022. Nimevahetus toimub 1. jaanuaril 2023 ning esimene suurüritus Unibet Arenal toimub 20. jaanuaril, kui lavale astub Soome tuntuim sümfoonilise metali ansambel Apocalyptica.

„Unibet on elamuste ja emotsioonide ehk laiemalt mõnusa meelelahutuse vallas kogenud tegija. Unibet Arena on meie jaoks uus ja põnev väljakutse, kuhu plaanime ka ise päris uusi formaate tuua,” rääkis Unibeti plaanidest Ergo Maruste.

1997. aastal asutatud Unibet kuulub oma valdkonna absoluutsete tippude hulka maailmas ja on viimastel aastatel pärjatud ka paljude auhindadega, nende hulgas mitmed tunnustused sotsiaalse vastutustunde ja vastutustundliku mängimise väärtustamise eest. Unibet on osa maailma ühest suuremast veebihasartmänguteenuseid pakkuvast grupist Kindred Group, mille aktsiad on noteeritud Nasdaq Stockholmi börsil.

Kommentaarid puuduvad