Kisub külmaks! Lähipäevil pauguvad krõbedad miinuskraadid

BNS

Talv
Talv — FOTO: 123rf

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevadel tulemas nii krõbedat pakast kui ka väheseid plusskraade, kusjuures näiteks järgmisel esmaspäeval võib temperatuur ööpäeva lõikes kõikuda kuni 16 kraadi. 

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab lund. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 2-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund. Puhub põhjatuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s, pärastlõunal nõrgeneb. Külma on 1-5 kraadi. 

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 3-8, kohati kuni 13 kraadi. Päeval on pilves selgimistega sajuta ilm. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse 3-9, pärastlõunal tugevneb Loode-Eesti rannikualadel puhanguti 15 m/s. Külma on -2-6 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni kraad sooja. 

Esmaspäeva öösel on pilves, enne keskööd on selgimisi Lõuna-Eestis, hommikul Lääne-Eestis. Lumesadu levib loodest kagusse, paiguti tuiskab. Lääne-Eestis tuleb sekka ka lörtsi ja on jäidet. Puhub edelatuul, mis pöördub järk-järgult läände ja loodesse ning puhub 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s, hommikuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis vahemikus -3 kuni +2 kraadi, Ida-Eestis -4 kuni -9 kraadi, mandri kagunurgas kuni -13 kraadi, hommikuks tõuseb 0 kuni -3 kraadini. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad