Au Eestile! Zelenskõi nõunik säutsub eesti keeles: võite olla väike riik suure südamega

Mihailo Podoljak
FOTO: ARHIVA

Twitteris tegi president Zelenskõi nõunik Mihailo Podoljak postituse, milles tänab Eestit abi eest just meie kodukeeles. Südamliku postituse tegi nõunik eile õhtul, kust ta tõi välja, et eestlaste entusiasm ja tahe Ukrainat aidata ei ole jäänud kellelegi märkamatuks.

''Kolme kuuga kandis Eesti kolmandiku omaenda sõjalisest eelarvest – rohkem SKT kohta kui keegi teine maailmas. See tõestab veel kord: võite olla väike riik suure südamega või olla suuruselt teine riik maailmas üldse ilma südameta. Ukraina võit on Eesti rahva võit!» kirjutas Ukraina presidendi nõunik Mihailo Podoljak eile õhtul oma Twitteri kontol.

Vaata kogu postitust lähemalt siit.

Igaüks saab Ukrainat aidata!

Ukraina aitamiseks saab panustada nii rahaliselt, asju või teenuseid annetades, sõjapõgenikele töö- või elukohta kohta pakkudes kui ka vabatahtlikuna kaasudes. 

Ukraina põgenike ja sõja tõttu kannatavate inimeste toetuseks saab annetada raha tulumaksuvabalt läbi mitmete aktiivselt humanitaarabiga tegelevate organisatsioonide. Nende organisatsioonide juures, mille kaudu annetamine ei ole praegu veel tulumaksuvaba, on see eraldi välja toodud. 

Annetusnumbrid
5 € - 900 3801
10 € - 900 3802
50 € - 900 3803

Annetatud summad jõuavad MTÜ Pagulasabi kontole ja annetada saavad kõik Elisa, Tele2 ja Telia kliendid.

Toetamisvõimalused ühisrahastusplatvormil toeta.me.

Kommentaarid puuduvad