Täna
15. nov
4...9
2...7
Homme
16. nov
4...9
2...7

Välismaa

Ettevaatust! Teismeliste seas levib uus, potentsiaalselt eluohtlik internetilollus

14:52 17. jaanuar 2018
Autor: Seitsmesed

Viimasel ajal on Internetis teismeliste seas üha populaarsemad erinevad eluohtlikud väljakutsed. Nüüd kogub teismeliste tähelepanu eluohtlik väljakutse närida pehmeid pesuaine-kapsleid.

Veebist võib leida hulga meeme ja muud selleteemalist nalja, kus noorukid tõdevad, et pesukapslid näevad tõesti isuäratavad välja, justkui kompvekid. Kahjuks ei saa kõik vaatajad naljast aru, ning veebist leiab ka videoid, kus noored päriselt öökides pesukapsleid söövad, vahendab Delfi.

Selle tegevuse nimi on "Tide Pod Challenge" ning see on väga ohtlik, sest pesukapslid sisaldavad peaasjalikult ainult tervisele ohtlikke aineid. Seetõttu tuleks oma teismelisi hoiatada ja neile selgitada, et tegemist on väga rumala ja eluohtliku väljakutsega.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?