Täna
18. nov
4...7
1...6
Homme
19. nov
0...4
-1...3

Pagulased

Video: ema pidi tulekahju tõttu lapsed aknast alla viskama

16:46 04. august 2018
Autor: Kadri Pikhof

Hiinas  jäi juhusliku mööduja kaamera ette traagiliselt lõppenud lugu tulekahjust mitmekordses elumajas. Tulekahju oli levinud nii kaugele, et lõksu jäänud inimeste ainuke võimalus pääseda oli akna kaudu. Videos võib näha, kuidas ema viskab põlevast korterist välja oma 9-aastase poja ja 3-aastase tütre ja hoone all seisev rahvahulk püüab nad kinni. Kahjuks ei jaksanud oma lapsed tulesurmast päästnud ema ise enam aknast välja ronida ja kohale tormanud päästjad leidsid ta teadvusetult korteri põrandalt. Paraku oli juba liiga hilja ja vapper naine suri haiglas. Mõlemad lapsed taastuvad haiglas isa pilgu all ja nende vigastused eluohtlikud ei ole.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?