Suri USA näitleja Burt Reynolds

Seitsmesed

Ühendriikides suri neljapäeval 82-aastasena armastatud näitleja Burt Reynolds, teatas tema mänedžer Erik Kritzer väljaande Hollywood Reporter vahendusel, vahendab BNS.

Reynolds sai legendaarseks 1970. aastatel linastunud ja ülipopulaarseks saanud filmides nagu "Smokey ja bandiit" ("Smokey and the Bandit"), "Smokey ja bandiit sõidavad taas" ("Smokey and the Bandit Ride Again"),  "Navajo Joe", "Kahurikuuli ralli" ("The Cannonball Run") ja "Deliverance".

Kritzeri sõnul suri Reynolds Florida haiglas pärast südamerabandust. 

Burt Reynoldsi peeti kunagi maailma ühkes kõige suuremaks filmistaariks ja 1997. aastal kandideeris näitleja parima kõrvalosa eest filmis ""Boogie ööd" (Boogie Nights") ka Oscarile. Reynolds mängis karjääri jooksul pea paarisajas filmis. "Smokey ja bandiit" oli niivõrd edukas, et jäi 1977. aasta edukaimate filmide edetabeli esimese "Tähesõdade" ("Star Wars") järel teisele kohale. Filmile tehti järgedena telefilmid "Bandiit sõidab maale" ("Bandit Goes Country"), "Bandiit Bandiit" ("Bandit Bandit"), "Kaunitar ja bandiit" ("Beauty and the Bandit") ja "Bandiidi hõbeingel" ("Bandit's Silver Angel"). Ka "Kahurikuuli ralli" ("The Cannonball Run") sai järje "Kahurikuuli ralli II" ("Cannonball Run II").

Kommentaarid puuduvad