Donald Trump nakatus koroonaviirusesse

uudised.ee

USA president Donald Trump teatas ööl vastu reedet, et tema ja esimese leedi Melania koroonaviiruse test andsid positiivse tulemuse, vahendab BNS.

"Täna, @FLOTUS ja mina andsime COVID-19 suhtes positiivse testi. Me alustame otsekohe meie karantiini ja taastumisprotsessi. Me saame sellest üle ÜHESKOOS," säutsus Trump Twitteris.

Trump teatas neljapäeva õhtul, et ta läheb karantiini, kuna ühel tema tähtsatest nõunikest tuvastati nakatumine koroonaviirusesse.

 "Esimene leedi ja mina ootame meie testide tulemusi. Seniks aga alustame meie karantiiniprotsessi!" säutsus Trump pärast seda, kui selgus, et Hope Hicks oli andnud positiivse koroonaproovi.

Hicks oli sel nädalal korduvalt presidendiga koos ja saatis teda ka Clevelandis, kus teisipäeval korraldati Trumpi ja demokraatide presidendikandidaadi Joe Bideni esimene valimiseelne televäitlus.

USA presidendi arst Sean Conley teatas hiljem avalduses, et 74-aastane Trump tunneb end hästi ja jätkab karantiinis olles oma ametikohustuste täitmist.

Nad "tunnevad end praegu hästi ja kavatsevad jääda koju Valgesse Majja tervenemise ajaks", ütles Conley.

Haigestumine koroonaviirusesse on tõsine hoop Trumpile, kes on püüdnud meeleheitlikult veenda ameerika üldsust, et pandeemias on halvim juba möödas, kuigi nakatumiste arv on enne 3. novembri presidendivalimisi hakanud taas tõusma.

Kommentaarid puuduvad