Ott Tänak pikendas koostöölepingut Hyundaiga

uudised.ee

Rallisõitja Ott Tänak ja Hyundai Motorsport teatasid koostöölepingu pikendamisest.

“Mul on väga hea meel, et oleme Hyundai Motorspordiga jõudnud kokkuleppele ja pikendanud senist koostöölepingut. Alates 2020. aastast oleme jaganud tiimiga koos erilisi hetki ja ühtlasi pidanud tegema ka kõvasti tööd, et saada läbi keerulisematest momentidest. Viimase paari aasta jooksul olen näinud kogu meeskonna pühendumist ja sihikindlust, et saavutada parimaid tulemusi ning ma usun, et see jätkub kindlasti ka tulevikus," ütles Tänak.

Tänak lisas, et  WRC sarjas on algamas uus hübriidajastu, mis tähendab, et kõik tiimid alustavad taaskord puhtalt lehelt. "Hyundai Motorspordil on suur teadmiste- ja kogemustepagas hübriid- ja elektriautode tehnoloogias, mis hakkab mängima suurt rolli ka uue Rally1 masina arenduses. Ma ootan põnevusega neid väljakutseid, mis on seotud uue WRC hübriidajastuga, kuid meil on endiselt vaja täita ka tänavuna eesmärk – saata praegune WRC generatsioon ära parimal võimalikul viisil," sõnas ta.

Tänak liitus Lõuna-Korea autotootja WRC tehasetiimiga 2020. aastal.

Kommentaarid puuduvad