Ott Tänaku meeskonnakaaslane annetas suure summa loomade päästmiseks

uudised.ee

Ott Tänaku ja Martin Järveoja meeskonnakaaslane Thierry Neuville alustas eelmisel aastal kampaaniaga, kui annetab igal MM-etapil kuni 10 000 eurot kohalikule heategevusorganisatsioonile. Kuna möödunud nädalavahetusel sõideti Keenias, otsustas kiire rallimees teha annetuse ühingule nimega Sheldrick Wildlife Trust, kes tegeleb orvuks jäänud elevantide ja ninasarvikutega.

Viimasele võistluspäevale liidrina vastu läinud Neuville pidi katkise tagavedrustuse tõttu siiski katkestama ja tulemust kirja ei saanud. Seega annetas belglane ühingule 2000 eurot, esikolmikusse jõudmise korral oleks ta annetanud 4000 ja võidu korral 10 000 eurot. 

“Olen tõeliselt imestunud ja tänulik nendele inimestele, kes töötavad elevantide, ninasarvikute ja kogu Keenia metsiku looduse heaks,” ütles Neuville. 

 

Kommentaarid puuduvad