Tänak katkestas Rally Estonia

uudised.ee

Rally Estonial reedese päeva esimese kiiruskatse võitnud Ott Tänak katkestas, vahendab TV3 Sport. 

Tänakule sai saatuslikuks neljas kiiruskatse, kus ta kandus rajalt välja ja tegi oma masinale piisavalt liiga, et enam jätkata ei saanud. Koduteedel võistelnud Tänak parkis auto kõrvalteele ja väljus masinast.

Ralli teise kiiruskatse võitnud Tänak lõhkus kolmandal kiiruskatsel rehvi, kuid siis suutis hullemast pääseda. Kahjuks kohe järgmisel kiiruskatsel pidi ta ralli pooleli jätma. Tõenäoliselt saab ta võistlust jätkata laupäeval super-rally süsteemis.

«Järgmise katse alguses läksin kurvis laiaks ja sattusin põllule, kus mind tabasid veel kaks rehvipurunemist ja meil polnud enam varurehve. Seetõttu ei saanud me jätkata,» sõnas ta ajakirjanikele pärast hooldusparki tagasi jõudmist. 

Kommentaarid puuduvad