Vaata võimsaid emotsioone Xplosioni ametlikult kaalumiselt

Seitsmesed uudised

Eile, 8. aprillil toimus Saku Suurhallis Xplosion Fight Series võistlejate ametlik kaalumine, kus mehed said veel enne suurt võistluspäeva oma vastastele viimast korda silma vaadata. Kaalumisele eelnes veel hulk demomatše. Kogu sündmust saabus jälgima suur hulk fänne ja kaasaelajaid. 

Juba täna saab näha kõiki mehi poksiringis oma vastastega mõõtu võtmas. Eestit esindavad Mirkko Moisar, Edvin Kibus, Rain Kärkinen, Hendrik Themas, Igor Tuisk ja Rustam Gurbanov. Välismaa võimsaimatest leegionäridest tasub ära nimetada sellised superstaarid nagu Tadas Jonkus, Zaur Dzhavadov, Tommy King, Lukasz Rambalski ja Deo Phetsangkhat.

 

 

Täispikka kaalumist saab näha SIIT 

 

Meeleolukas sündmuse highlight on nähtav SIIT

 

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad