Homme
23. juul
21...26
12...17
Ülehomme
24. juul
20...27
12...17

Xplosion

VIDEO: Moisar ei karda eelseisvat poksiturniiri

14:53 18. oktoober 2016
Autor: Seitsmesed uudised

Sel reedel 21. oktoobril Saku Suurhallis aset leidval Xplosion Fight Series poksigaalal toimub ühe põhiüritusena on kavas Road To Marbella 2017 turniir, mille käigus selgitatakse välja sportlane, kes pääseb 2017. aastal võistlema XFS maailmameistrivöö nimel Marbellasse.

Turniiri esimese poolfinaalpaari moodustavad kickboxingu juurde tagasi naasnud Eesti oma superstaar Mirkko Moisar, kelle vastane Rachid Boumalek saabub siia Marokkost. Kuigi Moisarit ootab ees raske õhtu, kus võidu nimel tuleks tal ühe õhtuga maha pidada kaks poksilahingut väga raskete vastaste vastu on ta ise väga rahulik ning usub, et karjääri raskeimad lahingud on tal alles ees. Moisar, kes on reedese ürituse üks peakorraldajaid, räägib veel videos oma võimalustest turniir võita ja järgmisel aastal Hispaanias XFS maailmameistritiitli nimel võistelda 

VAATA MOISARI VIDEOUSUTLUST

Kuidas valmistab Moisarit ette tema kauaaegne sõber, võitluskaaslane ning treener Kevin Renno ning kuidas hindab ta ka teiste eestlaste šansse oma vastane alistada saab vaadata videousutlusest SIIT


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu