Täna
18. juul
18...23
9...14
Homme
19. juul
17...23
10...15

Xplosion

Võimsad meeleolud XFS ametlikult pressikonverentsilt!

12:46 20. oktoober 2016
Autor: Seitsmesed uudised

Moisar on endiselt vana rahu ise ja valmis kõigeks, Phetsangkhat lubas, et Peters ei vea matši lõpuni välja, Petersile meeldivad Eesti juures kindlasti kaunid tüdrukud, Manzolo loodab juba järgmisel aastal UFC'ga lepingu sõlmida ja palju muud! Toimus Xplosioni ametlik pressikonverents!

Eile õhtul kutsuti Meriton Old Town Garden Hotel kokku eelseisval reedel Xplosioni poksiringis kohtuvad võistlejad Eestist ja välismaalt, kes jagasid võistluste eel fännidega veel viimast korda vägevaid emotsioone.

Pressikonverentsist võtsid osa Road To Marbella 2017 turniiri põhifavoriidid Moisar ja Jonkus ning Hollandlane Marouan Toutouh, MTGP tiitli peale võistlevad Phetsangkhat ja Peters, MMA matšis üles astuvad Andrei Manzolo ja Venemaa esindaja Keibov Korolglu ning Hendrik Themas.

VIDEO JÄRELVAADATAV SIIT

GALERII SIIT 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu