Marilyn Kerro soovitab usaldada enda sügavat sisemist salasoovi: teadvus haarab kinni kõigest mis võiks olla meiega, meie oma! 

Seitsmesed

Selgeltnägija Marilyn Kerro jagas mõtteid südamesoovidest ja nende täitumisest. Tema sõnul tuleb usaldada oma sees tekkivat salasoovi ja unistust, ükskõik kui jabur see ka ei tundu. Just neis peitub inimese jõud. Kõik, mis loob ennast sinu sügaval südamesopis on see, mille realiseerumisele oled lähedal.

"Unistama peab ja tuleb! Suurtes unistustes ning salasoovides peitub meie edasiminek ja jõud. Läheb ju samm reipamalt kui on siht silmeees. Me oskame seda kõik, kuid mitte kõigil ei õnnestu jõuda sinna kuhu on soov või saada seda mida hing ihaldab. Miks on see nii ? Mina usun, et kui meile on antud soovid/unistused siis on võimalik need ka täita, muidu ei okupeeriks nad meie keha ja vaimu. Kas me reaalselt ka sinna jõuame on meie endi teha. Sind pannakse justkui proovile, vaadates kui kiirelt oled alla andmas või kas oled piisavalt nõus pingutama," kirjutab Marilyn.

"Vaadeldes inimesi olen märganud nii mõndagi mis takistab soovide täitumist. Lahti laskmine! Jäädakse kinni oma soovi  elades, hingates koos temaga nii, et täituda ta ei saagi. Probleem seisneb selles, et iga soov/ unistus omab oma energeetilist võnget.Kui me lahti temast ei lase, ei saa oodata ka täitumist. Vaadake seda kui õhupalli effekti. Teil on õhupall paelaotsas kuid soovite teda lendlemas näha. Mida pikemalt hoiad kinni seda kauem pead ootama. Kui lahti ei lase, ei lenda ka pall. Energia peab olema pidevas ringluses, seisma jättes ta kaotab oma jõu. Kahtlus! Paljud Teist on soovinud, ihanud midagi nii väga kuid jätnud midagi tegemata kuna polnud endasse usku. Kui te vaid näeksite kui lähedal olete olnud oma soovitule kuid viimasel hetkel tegite kaks sammu tagasi ja alustasite jälle otsast peale. Nägemaks nn kaadritagust elu siis hakkaks Teil ka iseendast kahju. Suurim energia ehk soovihävitaja on kahtlus oma jõus ning tugevuses. Mida rohkem esitate küsimusi, mõtlete ümber seda rohkem tuleb Teil astuda tagasi, et jälle uuesti alustada."

"Pole vaja teada kuidas soov Sinuni peaks jõudma, lihtsalt usalda kõrgemaid ja täna.Teekond näidatakse läbi märkide, usu neid ja kuula ainult iseend. Võtted vastu võõra nõu, hävitad oma tugevuse. Mõttemaailm! Ma soovin , et .... ei sul ei ole vaja soovida, loota, uskuda. Pead elama juba nii nagu oleks see Sinuga, elad igas hetkes ja naudid oma unistusi isegi siis kui ta füüsilises kehas pole Sinuni veel jõudnud. Ära küsi, siis ei anta, vaid täna ja võta vastu. Meie teadvus haarab kinni kõigest mis võiks olla meiega, meie oma. Jäta kartused ja unista/ ela suurelt mu Sõber. Kõik mis soovid on juba teel..."

 

Kommentaarid puuduvad