Päkapikud juba piiluvad! Avasta kümme suurepärast kingiideed pere pisematele 

uudised.ee

Jõuludeni ei ole enam palju jäänud ja kes siis ikka jõuluvana rohkem ootavad kui lapsed. Et kuusealune kingipakkidest tühjaks ei jääks, tasuks piiluda e-poodides pakutava poole. Veebipoed on mugavad ja kiire viis teha vajalikke oste ilma diivanilt tõusmata. Lisaks pakuvad mitmed veebipoed ohtralt põnevaid valikuid ning nutikaid kingiideid, mis iga lapse silmad särama panevad. Järgnevalt toome välja kümme suurepärast kingiideed, mida eelolevatel pühadel jõuluvana kingikotti poetada.

Alustame kingituste valimisel pere kõige pisematest, kes veel ei oskagi väljendada, mida võiksid jõuluvanalt soovida. Beebid teadugipärast veel uhkest legokomplektist või nukumajast lugu pidada ei oska, seega oleks neile heaks kingituseks närimisrõngas. A Little Lovely Company valikust leiab erinevate loomakujundustega lustakaid närimisrõngaid, mis on valmistatud Heavea kummipuust ja pakuvad beebidele leevendust hammaste tulekul, mis võib tihti valulik olla.

Teine hea kingiidee pisibeebile on tore pehme musikaalne raamat, mis arendab last mitmekülgselt ja mida saab vaadata koos emme-issiga. Juba suurematele lastele meeldiks kindlasti mõni vahva pealeistutav loomake või puidust käru-käimistugi, millega ühiselt maailma avastada. Imearmsast loomakesest saab kindlasti lapsele ustav sõber ja vahva mängukaaslane!

Lapsed on ka väga liikuvad ja kellele enam raamatud huvi ei paku ja tahaks ise maailma avastada, oleks hea mõte teha tutvust lastesõbralike sõiduvahenditega. Juba veidi suurematele lastele vanuses 1-5 aastat on ideaalne jõulukink Scoota and Ride ratas Ratas Highwaykick 1-in-2 ratas, et ümbruse avastamisele õige hoog sisse saada. Scoota and Ride ratas on igati turvaline ja stabiilne ning loob võimaluse pisikestel alustada rattasõiduga ohutult ja mugavalt.

Moodsad ja trendikad riided ei passi kingiks ainult täiskasvanutele, vaid rõõmustavad ka pere pisemaid! Tänapäeva mood on suunatud ka lastele ja seda näitab uhkelt Mimi Disain-i tootevalik. Antud bränd on klientide seas kõrgelt hinnatud piirelõhkuva disainikäekirja ja uudsete lahenduste poolest. Rõivaid iseloomustab ootamatu vimkaga materjali-, lõigete ja värvikasutus, mis muudab iga riideeseme eriliseks. Mimi Disain loob lastele ägedaid täiskasvanute moetrendidest inspireeritud rõivadisainilahedusi, mis lasevad eristuda ja silma paista. 

Lapsed on täis uudishimu, nutikust, avastamisrõõmu ja mängulusti. Seda kõike ja enamgi veel pakub tõeliselt ägedate jõulukingituste kodu AHHAA teaduspood! Vahvad ja arendavad jõulukingid igas vanuses lastele jõuavad just sealt otse jõuluvana kingikotti. Vahvad raamatud, nutikad pusled või hoopis mõni katsetuskomplekt – AHHAA teaduspoest leidub igas vanuses lapsele midagi! 

Veel ühe vahva kingiideena saab välja tuua beebidele (1-12 kuud) mõeldud raamatud. „Beebi Montessori. Väike või suur?" pakub avastamisrõõmu nii lapsele kui ka vanemale, sest raamatut saab lehitseda koos. Kas keegi või miski on suur või väike? Laps saab liikuda sõrmega mööda teeradu, must-valgeid pilte vaadata, väikesi punaseid detaile avastada ja nõndaviisi maailma uudistada! Kvaliteetaeg lapse ja lapsevanema vahel on hindamatu ja ühised rõõmsad tegevused juba varajasest east loovad tugeva omavahelise suhte, mis kandub edasi ka hilisemasse aega.

Kingitus võib ju olla suunatud lapsele, aga haarata kaasa ka kogu ülejäänud perekonna! Kogupere lauamäng „Kuubiklinnud“ pakub nii mängulusti kui ka uusi teadmisi eriti omapärasel moel. Mängu keskmes on erinevad linnuliigid, keda võib iga päev võib aasal kohata koguni kümneid, aga kui on aeg koju tagasi pöörduda, tõusevad nad läbisegi lendu ja ei suuda parvi moodustada. Tulge neile appi ja näidake neile teed! Mängu eesmärk on kokku koguda 7 erinevat linnuliiki või kaht liiki linde. Mäng toimub voorudes ja on mõeldud mänguritele vanuses 8-99 aastat.  

Kui laps juba hakkab end liigutama ja ringi kõndima, tekib neil kindlasti ka vastupandamatu soov kõikjal ringi ronida. Lapse loovuse ja tasakaalu arendamiseks on suurepärane vahend Pikleri kolmnurk. Tegemist on arukalt loodud ronimispuuga, mis arendab lisaks ka lapse enesekontrolli, motoorikat ja jõudu. Kolmnurga kasutamisel tuleb valla lasta kujutlusvõime: seda on võimalik kasutada nii onni, ronimispuu, liumäe või hoopis millegi muuna ning seega ei tüdine laps kolmnurgast nii kiiresti ära, pakkudes avastamisrõõmu pikemaks ajaks. Tutvu kolmnurkade valikuga Pikleri e-poes, kust leiad laia valiku erinevaid värve!

Tulles tagasi vanade klassikute juurde, ei saa me üle ega ümber ühest tõelisest lemmikust, kes on olnud nii meie kui ka meie vanemate lapsepõlvesõbraks juba aastaid. Kes meist siis ei teaks armsat siniste silmade ja musta lõngast sasipeaga Sipsikut! Lustakad valge-sinise triibulised püksid ja naerunägu teevad temast ideaalse kaisuka, mis on laste absoluutne lemmik! Pehme kaaslane on suurepäraseks sõbraks, et võtta ette seiklusi või lohutada pärast halbade unenägude nägemist. 

Siit tuleb midagi kõigile pisikestele (või suurtele) Star Warsi fännidele! Vägev Falcon võitluslaev püüab pilke võimsa Hyperdrive helide, vibratsiooni ja tuledega. Komplektis on kaasas ka Hans Solo figuur, kellega koos kosmosesse avastusretkedele minna. Lennake läbi erinevate galaktikate, kaitske oma koduplaneeti või astuge võitlusse ootamatute sissetungijatega - fantaasial pole piire! Mängule lisavad ehtsust ka laevalt paiskuvad ägedad blast-off tehnikaga tükid. 

Kui ainult rattast või tõukekast jääb juba väheks, tuleks kasuks mõelda veidi suurematele sõidukitele. Kõigile väikestele autohuvilistele on ringi vuramiseks ja ideaalseks leluks pealeistutavad elektriautod, mis annavad lapsele lõbusa ja turvalise sõidukogemuse. Lasteasjad.ee toob laste elektriautod vaid ühe kliki kaugusele ja pakub ohtralt erinevaid stiilseid mudeleid!

Väga mitmed tüdrukud unistavad väiksena printsessiks saamisest. Siinkohal tuleb appi Goldtime, kes on loonud spetsiaalse kollektsiooni lastele ja noortele. Imekaunite hõbedast ja kullast ehete seast leiab nii lemmikloomi, armastatud tegelasi ja olulisi sümboleid laste elus. Esimestest ehetest saadud emotsioonid ja hetked saadavad meid mälestustelaekas kogu elu. Tutvu valikuga SIIN!

Kas õhtune hambapesu on justkui tüütu kohustus, mida kohe üldse teha ei taheta? Miks mitte teha tavapäraseid harjumusi laste jaoks lõbusamaks! Rõõmsad ja mängulised hambaharjad on ideaalne leid jõuluvana kingikotti. Rockee jonnipunn-hambaharjad on väikelaste absoluutsed lemmikud ning Slim Sonic elektrilised hambaharjad on sobilikud ka juba kooliealistele. 

Jõuludeni on jäänud vaid loetud päevad, nii et tee oma ostud juba aegsasti ja nabi kinni imehead pakkumised! Lisaks eeltoodud kümnele vahvale kingiideele leiad veelgi ägedaid pakkumisi erinevatest veebipoodidest, kus tootevalik uueneb pidevalt ja hinnad on soodsad. Lustakat jõuluootust!

Vaata lisaks:

Jõulud on ukse ees! Avasta kümme suurepärast ideed, mida kinkida emale, naisele, tütrele või sõbrannale

Tasub teada! Kümme head mõtet, millega pühadel omale olulisi mehi üllatada!

Kommentaarid puuduvad