Vägivald, lahutus ja pisarad! Aastal 2021 läksid lahku mitmed tuntud paarid

uudised.ee

Aasta 2021 on lõpusirgel ja selle valguses meenutame, millistele tuntud armastajapaaridele sai see saatuslikuks. Mõni lahkuminek oli skandaalsem kui teine, aga kõnepinda leidsid need kõik. Toome välja selle aasta meeldejäävaimad lahkuminekud kronoloogilises järjestuses, alustades varaseimast.

Kristjan ja Maris Lüüs

Juba 2020 aasta detsembris sahistati, et näitleja Kristjan Lüüs on oma kauaaegsest kallimast ja abikaasast Marisest lahku läinud. Toona lükkasid asjaosalised need väited ümber, kuid tänavu veeburaris tunnistan Kristjan, et tema ja Maris on tõepoolest eri teed läinud. Asi sai alguse sellest, kui Kristjanit nähti ringi luusimas kohtinguportaalis Tinder, mida siis maskeeriti kui eksperimenti. Noored abiellusid 2016 aastal ja tänaseks on Kristjan endale ka uue kaaslase leidnud. Vaata lähemalt SIIT!


Foto: TV3

Andrei Zevakin ja Merilin Mälk

Youtube'i sensatsioon Andrei ja lauljatar Merilin leidsid teineteist 2020 aastal, kui toimus Eesti Laulu konkurss. Andrei tegi Eesti Laulu eel taskuhäälinguid, kuhu kutsus kõik lauluvõistlusel osalevad artistid. Esimeseks külaliseks oligi Merilin. Noored jäid edasi suhtlema ning nii nende armuleek seal ka alguse sai. Noored olid koos vaid aasta aega. Selle perioodiga ei olnud neil suuremaid tülisid tekkinud. Tänavu aprillikuus teatas aga Merilin Instagrami vahendusel, et nende teekonnad on lahku läinud. "Jah, mina ja Andrei oleme lahus. I guess me mõlemad tahtsime teha oma asja, kõik on chill," teatas ta. Noored astuvad tänavu omavahel ka võistlustulle, sest pääsesid kumbki Eesti Laulu poolfinaali.


Foto: TV3

Uudo Sepp ja Kendra Katrina Könnel

Septembrikuus lahvatas suur skandaal, kui sisulooja Kendra oma sotsiaalmeedias teatas, et tema ja Uudo teed on lahku läinud. Nimelt olid noored alles äsja koos Türki puhkama sõitnud ja ühel hetkel läks nende omavaheline tüli nii suureks, et Kendra tuli juba varem üksi reisilt tagasi. Kendra süüdistas Uudot lähisuhte vägivallas ja väidetavalt olevat noormees teda tõuganud nii, et neiu kukkus peaga vastu lauda ja vajas arstiabi. Uudo ise eitas igasuguseid vägivallasüüdistusi, aga tõdes, et reisil lahku tõepoolest mindi. Hiljem võttis ka Kendra oma süüdistused tagasi. Noored kohtusid 2020. aasta sügisel õpinguid alstades Tallinna ülikooli Balti filmi- ja meediakoolis reklaami ja suhtekorralduse erialal. Aja jooksul said neist lähedased sõbrad ning kevadeks juba elukaaslased. Täna on aga asjalood segased, sest noori on nähtud korduvalt pärast lahkuminekut koos aega veetmas. Vaata lähemalt SIIT!


Foto: Erlend Štaub/Kroonika

Triinu Liis ja Justin McNairn

Kahe suunamudija muinasjutulikuna tundunud abielu sai novembrikuus pauguga lõpu, kui Triinu Liis teatas, et tema pealtnäha hurmurist abikaasa on vägivaldne ja ahistav. Möödunud aastal hõiskas Triinu Liis, et on TikTokist leidnud endale printsi Austraaliast. Pea kolmveerand aastat olid nad kaugsuhtes, kuni lõpuks jõudis austraallane mullu detsembris Eestisse. Paar andis koheselt sisse ka abiellumiseavalduse ja nõnda tehti suhe ametlikuks tänavu aasta alguses, 22. jaanuaril. Nüüd aga tunnistas Triinu Liis, et on elanud tõelise vaimse ja füüsilise vägivalla terrori all ja süüdistas Justinit isegi ahistamises. Strippar põrutas mõnda aega tagasi aga hoopis Austraaliasse ja ei kinnita ise ühtegi väidet. Hiljuti väitis Triinu Liis, et pole ise ühtegi sellelaadset väidet esitanud, vaid kõigest nõustunud politsei poolt tehtud väljakutsete sisuga ja meedias esitatud faktidega. Triinu Liisile on avaldanud toetust ka mitmed avaliku elu tegelased ja antud lahkumineku valguses tõusis taas teemaks naistevastane vägivald.


Foto: Instagram

Mihkel ja Liina Raud

Kohe vahetult pärast Triinu Liisi ja Justini lahkuminekut tuli avalikuks teinegi lahkuminek - pikaajaline abielupaar Mihkel ja Liina Raud olid siiski lõplikult laiali läinud. 2019. aastal andsid Mihkel ja Liina oma sotsiaalmeediakontodel teada, et on otsustanud lahku minna. Mõni kuu hiljem kinnitasid nad aga, et on taas teineteist leidnud ja jätkavad abielu. Tänaseks on aga paar siiski lõplikult lahus ja Mihkel peamiselt Eestis, Liina koos lastega Ameerikas. ""Käin oma lapsi vaatamas nii tihti, kui mu töögraafik võimaldab. Järgmine kord saabub juba õige varsti, kohe pärast "Eesti otsib superstaari" viimast saadet. Näen Mirjamit ja Joosepit vähem, kui isana tahaksin, aga selline see üle-ookeani-logistika paraku on," tunnistas Mihkel. Mihkli ja Liina pilgud kohtusid esmakordselt 2006. aastal, kui Liina osales saates "Eesti otsib superstaari". Suur armumine toimus aga 2012. aastal "Kolmeraudse" otsesaates, kus Mihkel intervjueeris noorpoliitik Liinat. Nad abiellusid 25. jaanuaril 2013 Taorminas, Sitsiilias. Mais sündis perre tütar Mirjam ja kaks aastat hiljem poeg Joosep.


Foto: Ilmar Saabas/Kroonika

Kommentaarid puuduvad