Näita 4 kommentaari

kahjuks nii see on, keegi enne ei usu sellist käitumist kui kotd endale juhtub.

Vasta

Ühiskond on katki üksikisikute tasemel. Just nii inimesed tavaliselt käituvadki. Selles kõiges on aga süüdi ka märkamatuks jääv psühhotroopsete ainete kogused, mida inimesed iga päev sageli endile sisse kühveldavad. Just, julgen kindlalt väita, et erinevalt sorti valehäbi võimendavad kõik erinevad psühhotroopsed substansid mida inimesed endile sisse kühveldavad. Olgu see kohvi, coca-cola, energia joogid, alkohol, tubakasaadused või mis iganes meeli ja vaimu loomulikkusest välja tõukav vahend, siis ebaloomulikuks need inimesi teevad. Jätnud ise maha iga viimase kui ühe taolise aine tarbimise möödunud aasta augusti kuust, võin kindlalt väita, et niisugust mõju nad teevad, lisaks tuhmistub kogu elurööm ja armastus tunnetemehhanism, et inimesed ebaloomuliku enesetunde ja valehäbiga end sel moel täidavad. Igaüks võib selles veenduda, kui antud nähtustest loobudes juba 4-5 kuu möödumisel enesel suurt positiivset muutust tundma hakkab.

Vasta

Tegu oli fashistlikult meelestatusd välismaalasega,kellesarnaseid toodab vene riiklik FASHISTLIK televisioon,eesotsas, Solovjov,Skabeejeva,tema ahar ja Kisseljov ning isehakanud venelane,keegi Stepanjan,või kes see fashist iganes oli?

Vasta

See tõesti erakordne ja inetu juhtum! Ei saa jätta leidmata see kole inimene,loodan et kui inimesed kõrval olid zombeeritud,siis mingid kaamerad jaamas ikka olemas !

Vasta